Jag är ett stort (enormt) fan av Kate Atkinson, så när jag fick frågan att göra det svenska omslaget till hennes nya bok kändes det lite som som att vinna en racerbil, eller ett extra år av livet. Yey! Och lyckan blev inte mindre efter att jag läste manuset, I tell you woman. Atkinson är Atkinson, hon trollar.

Här är omslagsresultatet, som inte är putsfärdigt men så gott som. Jag har bland annat jobbat på att få ett djup i bilden, att få en del av innehållet att lätta (i bästa fall).

Liv efter liv_Kate Atkinson_utkast

 

Boken kommer ut 11 feb i vår. Ni måste passa på att ta en titt i hela Massolits urfina vårkatalog, själv har jag minnesantecknat ”Kvinnan på tåget” som jag nu undrar om jag inte stötte på kanske här tidigare i somras. En rad som fastnade hos mig och som gör den till ett oundvikligt måste, The novel is described as a Hitchcockian thriller about a young woman who becomes entangled in a murder investigation because of what she witnesses on her daily commute.